Vinjar Nygaard

Markedsansvarlig i Kløverhuset


Vinjar Nygaard gikk ut fra BI Bergen i 2013 med en bachelorgrad i PR og markedskommunikasjon. Nå jobber han som markedsansvarlig på Kløverhuset.

Hva går jobben din ut på?
- Min jobb som markedsansvarlig handler om å planlegge og gjennomføre markedsaktiviteter for Kløverhuset. Dialog med leietakere og leverandører utgjør en stor del av arbeidsdagen. En relevant utdanning er viktig for å få en stilling som markedsansvarlig, samtidig må man være kreativ, strukturert og nøyaktig.

Hvorfor valgte du å studere på BI?
- På videregående fikk vi besøk av avgangsstudenter som fortalte om sin tid på BI. Det var lett å se på dem at de hadde hatt tre fantastiske år, det overbeviste meg om å søke BI. Min interesse for merkevarebygging gjorde at valget falt på PR og markedskommunikasjon.

Hva inspirerer deg?
- Selv om jeg har begynt å bruke briller, har jeg lært å trene øyet opp til å se mye mer. Å se opp i stedet for ned i bakken har lært meg at det er mye inspirasjon å hente uansett hvor jeg går. Steve Jobs er et stort forbilde for meg. Apple sin ”Think different” reklame fra 1997 er en hyllest til personer som endret store ting. Med denne reklamen satte han høye mål for hva Apple skulle oppnå, og fire år senere endret de musikkindustrien med lanseringen av iPod.

Hva er typisk BI for deg?
- Alle de ulike menneskene som kommer inn på BI for første gang. Men felles for alle som legger ned en god innsats under sin studietid, er at de vil gå ut med tyngden de trenger og få en god jobb, det er typisk BI.

Har du noen tips til de som skal begynne å studere?
- Engasjer deg. Du vil møte mange av dine medstudenter senere i arbeidslivet, så fokuser på å bygge relasjoner med dem i studietiden.

Tilbake til forsiden