Vibeke Isachsen

Business Development Executive, Meltwater Group


I Meltwater har Vibeke Isachsen funnet en bedrift hvor hun har alle muligheter. Allerede etter 18 måneder ledet hun sin egen avdeling og daglig gir hun råd til ledelsene i noen av Norges største og mest kjente virksomheter.

- Det beste med jobben min er først og fremst alt ansvaret man som relativt nyutdannet får. Etter å ha jobbet i selskapet halvannet år ledet jeg min egen avdeling, med fullt ansvar for personer, budsjetter og strategier, forteller Vibeke.

Etter å ha fullført bachelorgraden i Entreprenørskap og økonomi, gikk hun rett videre til sommerskole i Gründerskolen i Boston. Da hun kom hjem til Norge igjen fikk hun jobb i Meltwater Group, et norskstartet gründerselskap som med årene har ekspandert langt utover landegrensene.

Det norskstartede gründerselskapet ble etablert i Oslo i 2001, og i dag er selskapet til stede i 29 land verden over med over 900 ansatte. Selskapet jobber med programvareløsninger innen blant annet medieovervåkning og sosiale medier, og er kjent som et sted med høyt arbeidstempo og store utviklingsmuligheter.

- Jeg blir veldig motivert av å jobbe med så mange unge, ambisiøse og resultatorienterte mennesker. Dette sammen med en god humor skaper den unike kulturen vi har. For min egen del har jeg lært utrolig mye av å jobbe med salg, og ingen dag er lik i min jobb, sier Vibeke.

Allsidigheten og de mange dørene som har blitt åpnet er noe av det viktigste Vibeke trekker fra sin utdanning. Hun mener at det viktigste kriteriet for å velge utdanning er å finne noe som man kan engasjere seg i, da kommer resultatene av seg selv.

- Med en utdannelse innen entreprenørskap kan man jobbe med veldig mye. Entreprenører blir jo lært opp til alltid å se muligheter, påpeker Vibeke.

- Det viktigst ved valg av utdanning er å finne noe som engasjerer deg, noe du ser for deg å jobbe med hele livet. Deretter handler det om hele tiden å sette seg mål med klare tidshorisonter, da jobber man mye mer strategisk og det øker sjansen for at man faktisk når målene man har satt seg, avslutter Vibeke.

Tilbake til forsiden