Thea Vinnes Skauge

Eiendomsmeglerfullmektig i Kaland & Partners


Thea Vinnes Skauge ble uteksaminert fra BI Bergen i 2014, i dag er hun eiendomsfullmektig hos Kaland & Partners. Skauge råder studenter til å være motiverte og blir selv inspirert av mennesker som er dyktige i jobben sin.

Som eiendomsfullmektig er det mange ulike kvalifikasjoner du trenger for å skille deg ut. Skauge mener at en viktig faktor når man skal jobbe som eiendomsmegler er å ha tro på seg selv.

- Du må like å by på deg selv og ikke være redd for å ta sjanser. Jeg tror man kommer langt med å være positiv, engasjert og glad.

Jobb hardere, bli best!

Som kjent må du yte for å få. Det gjelder i høyeste grad om du vurderer en karriere innen eiendomsmegling. Da Skauge fikk spørsmålet om hvor mye hun jobbet i løpet av en uke, var svaret ”MYE”. Hun forteller videre at man legger ned mye arbeid for å skaffe seg et godt rykte i begynnelsen av karrieren, og det kan være vanskelig å skaffe seg oppdrag i starten. Allikevel er konklusjonen til eiendomsmegleren klar:

- Det er viktig å være fokusert på at du skal bli god. Vær ti ganger bedre enn de andre meglerne. Jobb hardere og bli best. Det er nettopp dette som gir resultater.

– Vær motivert, tidlig ute og skill deg ut
Til alle de som i dag som ønsker å ta meglerutdanning på BI, har Thea Vinnes Skauge klare råd til de som ønsker å lykkes.

-Vær motivert. Dersom du skal lykkes på både BI og som eiendomsmegler er det viktig at du er motivert. Er motivasjonen din å tjene mye penger, må du være villig til å jobbe beinhardt. En god selger er alltid påskrudd. Prøv å være tidlig ute med å skaffe deg kontakter og nettverk, det vil du få mye igjen for, forteller Skauge.

Avslutningsvis vil den tidligere BI studenten råde deg til å skille deg ut.

- Ikke vær som alle andre, våg å skill deg ut.

Tilbake til forsiden