Sumeet Singh Patpatia

Senior advisor i Telenor


Som senior advisor i Telenor jobber Sumeet tett med konserndirektør Hilde Tonne. Han sørger for at hun har relevante og gode budskap. Sumeet drømmer om å en dag kunne kombinere sin norske og indiske bakgrunn som CEO for Telenor India.

- Det å jobbe så tett med en konserndirektør i Telenor, og ikke minst følge gode diskusjoner fra noen av Telenors og antageligvis Norges dyktigste ledere, er et privilegium for en som er 30 år, sier Sumeet.

I tillegg til å jobbe med konserndirektøren, har Sumeet også ansvar for agendaen og programmet for Mobile Management Board.

- Mobile Management Board består av hele konsernledelsen, samt CEO-ene til hvert selskap Telenor eier, forklarer Sumeet.

Turban outfitters

Ved siden av jobb bidrar Sumeet med å bygge broer mellom Sikh-miljøet og det norske samfunnet. Han er med på arrangere en Åpen Dag for å opplyse folk om Sikhisme.

- De siste årene har vi hatt noen veldig vellykkede arrangementer. Det er som å drive en bedrift, men her er ikke profitten i kroner og øre, men i smil og byggende broer, forteller han.

Se film med Sumeet øverst!

Tilbake til forsiden