Nicolai Horgen

Relationship Manager i Nordea Bank Norge AS


Når Nicolai forbinder BI med å ta rulletrappen ned fra biblioteket når det stenger, kan det være legitimt å stemple han som en lesehest. Uansett så har det ført han til jobben som Relationship Manager i Nordea.

Hvorfor BI?
Nicolai forteller at BI var et opplagt valg. Etter 2 år på spansk videregående i Barcelona og 4 år på Berkely i USA var han interessert i å være i Norge. Han ønsket å kombinere studier med en relevant deltidsjobb, noe han mente det var best muligheter for i Oslo. Siden han hadde jobbet i to år etter fullført bachelor grad, ønsket han en master med en praktisk tilnærming som ville gjøre han best mulig rustet for arbeidslivet.

- BI var den eneste skolen som oppfylte alle mine kriterier.

Valg av utdanning
Nicolai valgte et studie som virkelig interesserte ham. Han mener det er lettere å motivere seg når du liker det du leser, og oppfordrer alle til å tørre å velge det de vil, og ikke følge strømmen. Altfor mange velger en utdannelse fordi alle andre gjør det, eller fordi det er smart. De blir sjeldent de beste i klassen.

Jobben i Nordea
Han kan takke nettverket sitt for jobben som Relationship Manager i Nordea. Han var heldig, og var på rett sted til rett tid. Dette til tross for at han karakteriserer seg som et absolutt B-menneske. Han er i tillegg analytisk anlagt, og har en utadvendt personlighet. Dette, kombinert med en interesse for bank og finans, gjorde han kvalifisert for Nordea-jobben.

Tilbake til forsiden