Nassir Achour

Partner i Trigger X og Nora Collective


Med en variert og spennende arbeidshverdag er det faglige påfyllet noe Nassir setter stor pris på. Han mener det alltid er mer å lære, og denne nysgjerrigheten har ført han langt.

Innovasjon og musikkbransjen

Etter studietiden har Nassir hatt fullt kjør med mye spennende på agendaen. Han har startet og drevet fire selskaper over 12 år, hvor tre av disse har vært tilknyttet musikkindustrien. Med et brennende engasjement for musikk har han i denne bransjen jobbet med alt fra musikkvideokommersialisering til å starte opp musikkselskapet Nora Collective. Selskapet har i dag artister som Unge Ferrari, Tomine Harket, Arif og Mona Berntsen signert.

Etter 6 måneder som spesialrådgiver i Trigger har Nassir nå fått ansvar som partner i Trigger X, som er avdelingen for innovasjon, teknologi og forretningsutvikling. I tillegg til dette er han partner i Nora Collective, hvor han har ansvar for strategi og forretningsutvikling. Med et godt miljø på arbeidsplassen opplever Nassir tillit og frihet under ansvar. «Ser du en mulighet så er det bare å go for it!»

Som spesialrådgiver og partner er en fellesnevner for arbeidsdagene at de er lange. Variasjonen i arbeidet er stor, og i løpet av en arbeidsdag kan han være innom alt fra anleggsbransjen til fashion retail.

Men jeg jobber med det jeg elsker, og har det gøy på veien – enten det er mandag klokken 8 eller søndag klokken 17.

Valg av skole

Når Nassir skulle velge høyere utdanning falt valget på BI på grunn hvordan skolen tilpasset seg behovene fra næringslivet. «Ved å studere på BI kan du være sikker på at du alltid kan pivotere i tråd med dagens raskt endrede næringsliv og kompetansebehov.» Etter flere år i arbeidslivet setter han ekstra pris på det faglige påfyllet han fikk på BI. Dette gjør at han vender tilbake til skolebenken (på en eller annen måte) hvert år.

Det er alltid noe nytt å lære på skolebenken – både under studietiden og parallelt med arbeidslivet.

Nassir sitt beste tips til deg som vurdere å studere på BI er å få god oversikt over studietilbudet, for deretter å velge studieretningen og fagene du interesserer deg mest for.

Tilbake til forsiden