Morten Christoffer Tøsdal

Eiendomsfullmektig i Aktiv Eiendomsmegling


Han blir inspirert av å selge boliger og signere oppdrag. I 2013 var han ferdig med studiet, og i dag selger han boliger for flere millioner kroner. Møt eiendomsmegler Morten Christoffer Tøsdal.

Praktisk erfaring
Som eiendomsmegler går det mye tid til å være sosial. Det kan være vanskelig å kopiere eller lære alt fra en lærebok, derfor verdsetter den tidligere BI-studenten sine praktiske erfaringer. Allikevel forteller han at han ikke hadde vært der han er i dag uten sin faglige kompetanse.

- Det er viktig å ikke undervurdere gode karakterer, eller et solid fagliggrunnlag. Uten denne faglige tyngden finnes det fallgruver, i tillegg vil det nok skinne gjennom på befaringer at du ikke har den faglige kunnskapen som trengs i dette yrket.

Typisk BI for meg er en relevant, faglig og god utdannelse.

En eiendomsmeglers hverdag
Som eiendomsmegler spiller du en viktig rolle i en av de største investeringene mennesker gjør i løpet av livet. Du har ofte flere baller i luften samtidig som fort gjør hverdagen hektisk. Allikevel kategoriserer Morten Christoffer Tøsdal sin hverdag som ”ganske så vanlig”.

- Jeg står opp, spiser og drar på kontoret. Der sitter jeg med salgsoppgaver eller dokumenter vedrørende salg. Hvis jeg ikke er på kontoret, er jeg enten ute på befaring, verdivurdering, visning eller overtagelse av bolig. Etter eventuelle visninger går jeg tilbake på kontoret for å jobbe litt mer.

Tøsdal snitter på en 12 timers dag med lørdag og søndag. Han er en travel mann som elsker jobben sin som eiendomsmegler.

- Det er kicket jeg får av å selge boliger og signere oppdrag som inspirerer og motiverer meg på lange arbeidsdager. Det beste med jobben er at jeg får møte så mange herlige mennesker og få muligheten til å se så mange flotte hus.

Typisk BI

Så hva er Typisk BI for eiendomsmegleren?

- Typisk BI for meg er en relevant, faglig og god utdannelse. Det å være god på det som skjer etter du er ferdig med utdanningen din. Da har du en god oppskrift på hva som skal til for å lykkes i arbeidslivet.

Tilbake til forsiden