Mats Lundal

Partner


Mats gikk ut av BI i 2013 og er allerede fått tittelen partner i Norges største privateiede eiendomsmeglerkjede.

Som eiendomsmeglerefullmektig ble Mats med på oppstart av eget kontor i Sandnes sammen med daglig leder Rune Larsen. Eie er Norges største privateiede eiendomsmeglerkjede med 38 kontorer i hele landet. Både Mats og Rune har studert eiendomsmegling ved Handelshøyskolen BI.

- Nettverksbygging må være det absolutt viktigste jeg har tatt med meg fra BI. Jeg fikk et omfattende nettverk under studietiden hvor jeg traff flere kunder, venner og gode forretningsforbindelser, forteller Mats.

Skal man lykkes i dagens eiendomsmarked må man skille seg ut og kunne tilby noe annerledes.

Helhetlig opplevelse
Mats har prøvd å skille seg ut ved ny og kreativ tankegang i meglerbransjen. For å øke oppmøte på visninger tenkte han ut et helt nytt konsept. Han ville gjøre visningen til en helhetlig opplevelse. Han leide inn kokken Phong Hoang fra restauranten Spiseriet som serverte ferske småretter og laget en visningsvideo av boligen.

Selv om boligen ikke ble solgt på dagen skapte det mye interesse rundt boligen i media. Visningen ble omtalt i to avisartikler, blant annet i Stavanger Aftenblad som også ble publisert i Fædrelandsvennen, Bergens Tidene og Aftenposten.

Har lykkes i vanskelig marked
Til tross for et vanskelig boligmarked i Rogaland har Eie Sandnes vært en suksess. Teamet utmerket seg da de satte ny boligprisrekord for sitt område. Etter oppstart i september 2015 klarte Mats og hans partner å selge 20 boliger innen utgangen av året. I 2016 er de allerede på utkikk etter en ny dyktig medarbeider.

Denne profilen ble publisert september 2016.

Tilbake til forsiden