Martin Twist

Salgsdirektør Haut Nordic/Hotel Klubben


Martin Twist er salgsdirektør i Haut Nordic/Hotel Klubben, et selskap som driver med restaurant og hotelldrift samt at han har en bachelorgrad i PR og Markedskommunikasjon fra BI. Arbeidsmoral er ikke et fag på BI, men Martin ser ut til å ha mye av det likevel.

Vinnerskalle
Martin inspireres av tre ting, nemlig av å vinne, av å skape vinnere, og av å vinne sammen med andre. Med disse driverne så har det fødte B-mennesket blitt tvunget over i A-stallen. Han er oppe tidlig, og han jobber så mye som det til en hver tid er nødvendig for å nå de målene som er satt. Selv så oppsummerer han det hele med at han har fleksible dager, men at han alltid er tilgjengelig og aldri offline.

– Jobben får tak i meg, hvis det er nødvendig, 365 dager i året, og de får alltid svar.

Lesesal, pensum og litt attåt
Martin var ferdig med bachelorgraden sin i 2005. Studievalget falt på BI. Han forteller at BI hadde en studiemodell som ga ham muligheten til å fordype seg i de fagene og interessefeltene han ønsket. Han undersøkte skolen, snakket med studenter og gjorde litt research før han bestemte seg. BI matchet hans ønsker, og med et positivt rykte, ble valget til slutt ganske enkelt. Som student fikk han også muligheten til å engasjere seg i ulike studentaktiviteter. Han fikk et verv i studentforeningen, han arrangerte konserter og han hadde deltidsjobb i BIs lokale PR-team. Utover det faglige, er minnene han sitter igjen med fra disse engasjementene, de aller beste. På bakgrunn av hans tid på BI mener han BI kjennetegnes for valgfrihet, fleksibilitet og flotte mennesker.

Tilbake til forsiden