Martin Blaker

Salgssjef i Silver


Martin Blaker har vært med siden det norske fripoliseselskapet Silver startet opp. I dag er han salgssjef i selskapet og har vært med på å hente inn over 20 000 kunder og en portefølje på om lag 7,5 milliarder kroner.

- Min jobb handler i hovedsak om å skaffe kunder til Silver, gjennom egen markedsføring eller i samarbeid med distributører, forteller Martin.

Martin kom i 2006 til Silver med bakgrunn fra ulike markeds- og kommunikasjonsstillinger i Statkraft, Microsoft og Pantagruel forlag. Etter at han begynte gikk det ikke lang tid før han jobbet seg opp til stilling som salgssjef i selskapet.

- Vi er en utfordrer i et etablert marked dominert av få store aktører. Når kunder og distributører opplever at vår forvaltning og tankesett virker appellerende føler vi at vi lykkes i det vi driver med. Siden oppstart har omtrent 20.000 kunder flyttet til oss og vi forvalter om lag 7,5 mrd. kr. Tilliten vi opplever fra kundene motiverer og gjør jobben min meningsfull.

Studiebakgrunnen sin har Martin fra en bachelor fra PR og markedskommunikasjon hos BI og en Master of Science i kommunikasjon fra Illinois State University i USA.

- Med en bakgrunn som min kan man jobbe med det aller meste. Jeg har vært i en rekke ulike bransjer. Samtidig er det viktig at man lager en liste på hva man ønsker i en jobb. Det er fort gjort å bli upresis når man søker jobber, noe som kan føre til at man ender opp et i en stilling som ikke føles relevant. Jeg har selv erfart dette, forteller Martin.

Tilbake til forsiden