Marius Nygård

Field sales account i Coca- Cola Enterprises AS


Med en bachelorgrad i Retail Management fra BI landet Marius jobb i en av verdens største og mest kjente merkevarer - Coca-Cola.

- Jeg blir inspirert av folk som er flinkere enn meg. Jeg tror det ligger noe i ordtaket; “hvis du er den smarteste i et rom, er du i feil rom”. Jeg er så heldig å være omringet av flinke og innovative folk både i jobbsammenheng og privat. Det inspirerer meg til å yte enda bedre, forteller Marius.

Always Coca- Cola
Etter studiene på BI fikk Marius jobb i Coca-Cola Enterprises AS, en av verdens største og mest kjente merkevarer, noe han har god grunn til å være stolt over.

- Jeg kjente ingen i selskapet og mine fordommer om at du bare får jobb hvis du kjenner noen, viste seg å være feil. Jeg var igjennom noen intervjurunder og plutselig hadde jeg fått jobb i en av verdens største merkevarer. Med tanke på hvor mange søkere det var, så er jeg veldig stolt over at Coca- Cola valgte nettopp meg, forteller Marius.

Jeg var igjennom noen intervjurunder og plutselig hadde jeg fått jobb i en av verdens største merkevarer

Studium med mange muligheter
Bachelorstudiet i Retail management på BI er et praktisk og allsidig studium for deg som er interessert i en karriere innen varehandel. Studiet gir deg gode forutsetninger for å jobbe i alle typer selskaper, forretninger og kjeder, både i Norge og internasjonalt.

Skaper verdier sammen med kundene
Jobben min går ut på å følge opp de store kundene innenfor dagligvare og kiosk/bensin, forteller Marius.

- Til daglig har jeg tett dialog med disse kundene og hjelper dem å følge avtalene som er satt sentralt mellom kjedene og oss. Jeg fungerer også som en rådgiver og støttespiller for å utvikle butikkene i kategorien drikke. Det mest spennende med dette er å jobbe med masse flinke og dedikerte folk og å se resultater av de tingene vi får til sammen gjennom hele verdikjeden.

Om BI
Hva er typisk BI for deg?
- Typisk BI for meg er et utrolig godt studiemiljø, gode forelesere og spennende arrangementer fra den faglige varianten til den mer sosiale varianten, fadderuken og lignende.

Hva er ditt beste enkeltminne fra BI?
- Beste enkeltminne fra BI må være klassetur til New York i 3. Klasse med spennende og studierelevante bedriftsbesøk. Samtidig fikk vi det veldig gøy sosialt som står som en fin avslutning på tiden på BI
 
 
Denne profilen ble publisert februar 2016.

Tilbake til forsiden