Liza Nienova

Consultant Analyst i PA Consulting Group


Mange internasjonale studenter reiser hjem etter fullførte studier, men ukrainske Liza Nienova valgte å bli for å prøve seg på det norske arbeidsmarkedet. Stortalentet kapret stilling som konsulent i bedriftsrådgivningsselskapet PA Consulting Group.

Allerede som 15-åring ble Liza «oppdaget». Gode resultater gjorde at hun fikk ta et år av videregående i USA, finansiert av det amerikanske utenriksdepartementets Future Leaders Exchange. Under oppholdet i Illinois fikk Liza enestående resultater, det resulterte i at hun fikk møte daværende senator for Illinois, Barack Obama.

Dette stipendet førte henne til Norge. To og et halvt år etter at hun kom til landet er språket feilfritt. Det er også vitnemålet fra BI og Liza ble sitt kulls beste masterstudent.

- Tenk grundig gjennom hva du ønsker å få ut av livet, og velg den utdanningen som vil hjelpe deg best mulig med å realisere drømmen din. Jeg elsker jobben min, og gleder meg til hver arbeidsdag. Jeg er lidenskapelig opptatt av å prestere, og det er viktig for meg at jeg utfordrer meg selv i hverdagen. Nå har jeg fått alt jeg ønsker meg, sier Nienova.

Nienova har aldri tenkt barrierer, men har i stedet jobbet hardt for å oppnå de målene hun har satt seg.

- Så fort målet er satt, gir jeg alt jeg har for å oppnå det. Det er ikke bare det at jeg jobber hardt, men også at jeg prøver å forlate komfortsonen og møte hver dag med modighet og ny energi, sier hun.

I Norge fikk hun raskt tilbud om jobb i PA Consulting, en av nordens ledende uanvhengige bedriftsrådgivningsmiljøer. Det å jobbe som konsulent handler i stor grad om å hjelpe selskaper med å løse utfordringer, og realisere de mest attraktive mulighetene – ofte på tvers av industrigrener, så vel som fagfelter.

- Det er ikke nok å gi et godt råd, man må også gjøre kunden i stand til å implementere det. Min jobb handler i bunn og grunn mye om utfordringer, variasjon og relasjoner, forteller Liza.

Tilbake til forsiden