Lene Sandem

Produktsjef, Orkla Foods Norge


Allerede et halvt år før Lene var ferdig på skolebenken hadde hun sikret drømmejobben.

Lene ønsket å studere markedsføring og da falt valget naturligvis på BI. Etter å ha fullført en bachelorgrad i markedsføring, valgte Lene å fortsette studietiden på BI med en mastergrad i strategisk markedsføringsledelse.

Mange gode minner
Fra BI har Lene mange gode minner fra studietiden sin på BI. Hun minnes spennende forelesninger, morsomme gruppeoppgaver og fantastiske mennesker.

- Jeg deltok i mentorprogrammet på BI, hvor jeg hadde en mentor fra Finn.no. BIs mentorprogram gir studenter mulighet til å knytte kontakter og relasjoner til erfarne yrkesutøvere. Denne prosessen ble veldig lærerik for meg, allikevel er mitt beste minne fra BI utvekslingen til Texas A&M.

Utveksling er helt fantastisk på alle måter og jeg anbefaler det til alle.

Variert arbeidshverdag
Et halvt år før Lene var ferdig med sin mastergrad hadde hun allerede sikret drømmejobben hos Orkla Foods Norge. “Det var dette jeg visste jeg ville bli og nå snart tre år seinere er jeg fremdeles i den samme stillingen, men nå som produktsjef for FUN Light”, forteller Lene.

Som produktsjef jobber Lene med med hele verdikjeden. Dette gjør at arbeidsdagene fylles med varierte oppgaver. Lene forklarer hun trives med blandingen av analytisk og kreativt arbeid. Det er ikke uvanlig at Lene jobber intenst med strategiske analyser en dag og er med på reklameinnspilling den neste.

Som produktsjef kan man si at jeg er CEO for FUN Light.

I Juni 2016 skal Lene forsvare Norge og Orklas ære under Cannes Lions festivalen. Hun skal delta i en konkurranse hvor hun skal løse en veldedig organisasjons reelle utfordring ved å lage et vinn-vinn forhold mellom organisasjonen og en av Orklas merkevarer.

Hva er typisk BI for deg?
- Personlig synes jeg ikke det er noe som er “typisk BI”, og det er fint! Her finnes det alle mulig typer folk og det er det som gjør BI spennende og unikt.

Denne profilen ble publisert mai 2016.

Tilbake til forsiden