Lasse G. Grøndal

Country Manager i NetNordic


Lasse Grøndal er Country Manager i NetNordic. Han tror lærevillighet og et bredt faglig fundament har vært nøkkelen til suksessen.

- Det jeg liker best ved denne jobben er at det stadig dukker opp utfordringer, eller «læringsarenaer» som jeg kaller det. Utfordringer gjør at vi vokser som mennesker, forteller Grøndal.

NetNordic leverer nettverks- og kommunikasjonsløsninger til bedrifter og operatører, og omsetter for om lag 157 millioner årlig. Lasse Grøndal har ansvaret for Norge i NetNordic konsernet, og tar seg av oppgaver som økonomistyring, personalledelse og den overordnede driften av det norske markedet. Før han kom til NetNordic var han salgsdirektør i NetCom.

- Jeg ville prøve meg på andre utfordringer, og da var det viktig å styrke den faglige ballasten. Executive MBA-programmet på BI er skreddersydd for slike «overganger», sier Grøndal.

- Jeg er nok ganske ambisiøs av meg, og har alltid søkt etter nye utfordringer. Jeg har gjort mye forskjellig, vært lærevillig, og det tror jeg man vokser på. Jeg har gått både Sykepleierhøyskolen og Krigsskolen, og dette brede fundamentet tror jeg at jeg får igjen for nå, avslutter Grøndal.

Tilbake til forsiden