Kristine Grønn

Daglig leder i DNB Eiendom Ullevål


Kristine Grønn gikk via BI i Bergen til BI i Oslo til Norges Markedshøyskole. Hun har meglet i både vest og øst i hovedstaden, før hun endte opp som daglig leder hos DNB Eiendom, avdeling Ullevål.

– En god arbeidsdag er en dag med full aktivitet, som gjerne begynner med budrunder og salg. Deretter kommer nye oppdrag inn. Hos oss er det god takhøyde og god stemning blant kollegaene, forteller Kristine Grønn.

Å lede et eiendomsmeglerkontor handler først og fremst om salg av brukte boliger, men også om den faglige og daglige ledelsen. Grønn mener at en utdannelse på BI er en god vei å gå, og at undervisningen på skolen er godt tilpasset de forskjellige fagene.

Hun beskriver seg selv som en strukturert, imøtekommende og utadvent person, med et brennende engasjement for det hun jobber med, og de målsetningene hun setter seg. Hun mener eiendomsmegling er en livsstil.
– Jeg får hele tiden møte nye mennesker, noe jeg kanskje syns er det beste med denne jobben. Samtidig er det viktig å tenke over at dette er en livsstil, og at det i perioder kan bli slitsomt hvis man ikke ønsker å være tilgjengelig hele tiden.

- Hva er ditt beste tips for håpefulle eiendomsmeglere?
– Sett deg mål og jobb hardt for å nå dem. Alt er mulig! En typisk eiendomsmegler er engasjert, liker å møte nye mennesker og har et sterkt konkurranseinstinkt. Det viktigste tipset jeg har for alle studenter, er at de velger med hjertet, og ikke lar seg påvirke av venner og familie, sier Grønn.

Boligmarkedet er evig aktuelt, og særlig i byene. Selv om det er umulig å spå fremtiden, har hun gjort seg noen tanker om de neste årene.
– Mye av måten å drive på er nok likt om 15 år, men jeg tror også det vil komme nye lovendringer, og at vi vil få en enda bredere teknologisk utvikling.

Tilbake til forsiden