Kristina Johnstad

Markedsfører, Gobitech AS


Kristina valgte å studere på BI på grunn av skolens sterke bånd til næringslivet. Gjennom bacheloroppgaven kom hun i kontakt med GobiTech og lever nå gründerlivet i Silicon Valley.

I følge Kristina er hennes internasjonale nettverk det viktigste hun har tatt med seg fra studietiden. Som en del av bachelorgraden i internasjonal markedsføring tilbrakte Kristina sisteåret i Tyskland.

- Mitt beste minne fra studietiden er definitivt året ved Mannheim Business School. Dette var et lærerikt år hvor jeg fikk treffe mennesker fra hele verden og ta del i en annen kultur.

Det er utrolig lærerikt å tilbringe et semester eller to i utlandet

Fra Bergen til San Francisco
Det var gjennom bacheloroppgaven Kristina fikk kontakt med Gobitech, selskapet bak appen Gobi. På Gobi kan du og vennene dine skape private eller offentlige “kanaler” ved å laste opp bilder og videoer. Brukermassen øker hver dag og appen er den mest suksessfulle sosiale media appen fra Norge.

Kun et par måneder etter at oppgaven ble levert jobber nå to fra bachelorgruppen med markedsføring for Gobitech. Selskapet holder til i Silicon Valley, hvor de er omringet av de største teknologiselskapene i verden som Apple, Google og Microsoft.

Under samme tak
- Siden vi bor i hjertet av Silicon Valley, bruker vi mye tid på å bygge nettverk og lære fra andre teknologibedrifter, forteller Kristina.

De ansatte i Gobitech bor og jobber under samme tak. Dette gjør at de kan kommunisere på en unik måte og alltid er tilgjengelig for hverandre.

Vi jobber hver eneste dag for å bevise at vi fortjener å være i Silicon Valley.

- Vi er alltid på jobb og arbeider sammen som et team mot felles mål. Dagene strukturerer vi selv og på denne måten lærer vi å være selvstendige og lære av eventuelle feil.

Hva er typisk BI for deg?
Typisk BI er god kunnskapsoverføring og ivaretakelse!

Denne profilen ble publisert januar 2017.

Tilbake til forsiden