Kim Holm

Sales Manager Norway i Gorm Larsen Nordic


Etter åtte år som selger i IT-bransjen, var Kim Holm klar for neste steg i karrieren. Han hadde IT-utdanning og solid arbeidserfaring, men hadde behov for mer faglig påfyll for å ta neste steg.

- Arbeidserfaringen gjorde at jeg hadde knagger å henge teorien på, og har gjort studiene veldig nyttige for min del. Nå nærmer jeg meg fullført bachelorgrad, forteller Holm.

Holm jobber i Gorm Larsen Nordic. Selskapet er en nordisk tjenesteleverandør som spesialiserer seg på verdiskapende field force management, brand activation og retail excellence for en rekke av verdens største leverandører, hovedsakelig innen IT og mobiltelefoni.

- Mine viktigste ansvarsområder er å utvikle kundeporteføljen, og samtidig være et bindeledd for nye kunder. Det beste med jobben er at jeg får brukt kompetanse jeg har tilegnet meg både fra tidligere arbeidserfaring og studier, samtidig som den er en vesentlig arena for min videre utvikling, forteller Holm.

Bachelor of Management er en grad som gjennomføres på deltid, og er spesielt utviklet for studenter som har noen års arbeidserfaring, og som ønsker å utvikle og formalisere lederferdigheter.

- Jeg valgte BI fordi de har skreddersydde program etter både livssituasjon og ambisjoner. Studiene har dessuten passet bra til min tidligere utdanning innen IT, sier Holm.

Han peker på at de med arbeidserfaring har et godt utgangspunkt for studier, selv om det er lenge siden de har sittet på skolebenken.

- Jeg tror dette studiet kan åpne mange dører. Kontaktnettverket er selvsagt også viktig. Medstudentene mine er på samme alder, og har stort sett de samme målene som meg. Dette gir mye god læring, avslutter Holm.

Tilbake til forsiden