Kateryna Siedina

Senior revisor i BNP Paribas Group


Ukrainske Kateryna Siedina var i utgangspunktet skeptisk til å flytte til Norge for to år med studier. Når hun ser tilbake på det, innser hun at det har vært en av hennes beste beslutninger.

- Jeg er veldig glad for at jeg dro. På BI ble jeg møtt med et inspirerende internasjonalt miljø som ledet meg til jobben i et internasjonalt selskap, sier Kateryna.

Se etter mulighetene
I tillegg til solid kompetanse innen økonomi, organisasjonspsykologi og en rekke business prosesser, lærte hun noe veldig viktig på BI – evnen til å se etter muligheter.

- Jeg lærte å se etter muligheter på uforventede steder, noe som har vist seg å ha vært viktig for karrieren. Jeg fikk også en lyst til å lære, tilegne meg ny kunnskap hele tiden, forteller Kateryna.

Hun har fortsatt et sterkt ønske om å lære nye ting, hver eneste dag. Som senior revisor i BNP Paribas Group får hun mulighet til å lære i det daglige, jobben hennes går blant annet ut på å undersøke og evaluere de interne kontrollsystemene i banken.

- Når jeg finner svakheter i systemene må jeg gjøre en evaluering og anbefale løsninger. Det er spennende arbeid hvor jeg også får jobbet som prosjektleder.

Intern motivasjon
Katarynas forestilling om drømmejobb endrer seg stadig, hun tror studiene har hatt en stor påvirkning på henne.

En jobb er en drømmejobb så lenge man finner den interessant, varierende og utfordrende.

Selv er hun strålende fornøyd med jobben hun har i dag.
- Intern motivasjon er ekstremt viktig for å være fornøyd med jobben. Jeg liker veldig godt å undersøke, evaluere og avsløre feil. Det gjør at jeg har en kontinuerlig personlig utvikling og får utforsket nye muligheter, sier Kateryna.

Tilbake til forsiden