Joon Gustav Hammerstad

Finansiell rådgiver DNB Bank ASA


Joon Gustav jobbet et år som meglerassistent og viste seg fram som en dyktig medarbeider mens han studerte. Bachelorgraden i økonomi og administrasjon vippet vektskålen i hans favør før endte studier.

Store muligheter for å tjene gode penger
Bachelorstudiet i økonomi og administrasjon legger stor vekt på en tett kontakt med potensielle arbeidsgivere, blant annet gjennom å hente inn eksterne forelesere som innehar sentrale posisjoner i næringslivet. I stillinger som den Joon Gustav innehar, må man regne med et stort arbeidspress. Til gjengjeld har man mulighet for å ha en god inntekt og videreutvikle egen kompetanse.

Jeg trives med arbeidspress

- Jeg trives med et resultatbasert arbeidsmiljø, og mener at andre sektorer har noe å lære fra finanssektoren. Du kommer i kontakt med mange forskjellige mennesker og blir utfordret på mange ting. Jeg omgås arbeidskollegaer som er utrolig dyktige og læringskurven er bratt, forteller Joon Gustav.

Variert og utfordrende hverdag
Joon Gustav ser fram til jobb hver dag og beskriver en hverdag med en stor bredde i arbeidsoppgavene.

- DNB er et meget stort konsern og en attraktiv arbeidsgiver. Min stilling omhandler helhetlig økonomisk rådgivning mot privatmarkedet. Det vil si oppfølging og pleie av kundeportefølje, avholde møter, identifisere markedsmuligheter og ta initiativ i lokalmarkedet. Våre kunder kommer til oss med alle typer problemstillinger og vi må derfor kunne ta hånd om alt fra tyngre investeringer til kreditt. Selv om dette kanskje kan virke utfordrende i begynnelsen, er det nettopp dette som trigger meg, forteller Joon Gustav avslutningsvis.

Tilbake til forsiden