Helge Bharat Johnsen

Daglig leder / Forretningsutvikler / gründer - Innovation Support AS


Entreprenørskapsstudenten som ble gründer og stolt selger

Helge sikret seg sin første fulltidsjobb gjennom kontakter han skaffet seg på et kurs i sitt tredje år på BI, og gikk fra skolebenken til en stilling som forretningsutvikler for en serie-gründer. Etter to års arbeidserfaring vokste Helges egne gründerdrømmer og han startet selskapet Innovation Support AS. I dag lever han av å hjelpe nyutdannede ut i spennende jobber i selskapet som han både eier og driver selv.

Som gründer blir det lange dager med hardt arbeid

Arbeidsdagene starter klokken 06:50, og frem til 16:00 fungerer han i rollen som eier, daglig leder og selger. Når mange andre går hjem for dagen skifter han “hatt” og blir forretningsutvikler og gründer. Han jobber kontinuerlig med å videreutvikle og forbedre selskapet, men han fremholder vekst, gjennom å skaffe seg nye kunder, som den viktigste oppgaven av alle.

- Jeg synes det er trist at betegnelsen selger ofte blir oppfattet som noe negativt. Uten salg og uten kunder blir det ingenting å bygge videre på.

3 kjappe

Er du et A- eller B-menneske?

Et B-menneske som står opp kl 06:50 (!), men som elsker å sove lenge og jobbe til langt på natt. Jeg er på mitt mest kreative på kveldstid.

Hva er typisk BI for deg?

Personer med ambisjoner og ønske om å lykkes.

Hva inspirerer deg?

Kreative personer som tør å satse på det de tror på.

Tilbake til forsiden