Hanne og Hege

Saksbehandlere Næring i Høland og Setskog Sparebank


Hege Bakken Bergersen og Hanne Wallin Haugen jobber i Høland og Setskog Sparebanks næringsteam. Sammen tok de videreutdanning på BI for å få tilført ny kunnskap.

Høland og Setskog Sparebank er medeier i og en del av Terra-Gruppen AS. Bankens næringsteam består av seks medarbeidere, som bistår bankens eksisterende og nye bedriftskunder.

Vi jobber begge to som saksbehandlere i næringsteamet, og ser til at det juridiske kommer på plass. Hverdagene består av lånekjøring, kundeoppfølging og en god del kundemøter, forteller Hege og Hanne.

De synes det aller beste med jobben er et høyt arbeidstempo stadig nye utfordringer.

- Det er en fin kombinasjon mellom teamarbeid og selvstendig arbeid. Vi har mange flotte kollegaer og trives svært godt på jobb, sier Bakken Bergersen og Wallin Haugen.

Høland og Setskog Sparebank gir årlig store summer tilbake til lokalsamfunnet i form av sponsoravtaler og «gaver til allmennyttige formål».

- Vårt mål for lokalsamfunnet er at det skal være et eksistensgrunnlag for idrett og kultur hvor mennesker kan utvikle seg. Lokalsamfunnet skal være et godt sted å leve. Banken deler hvert år ut stipender til lovende utøvere innen kultur og idrett, samt utdanningsstipend. Dette er jo kjempepositivt, forteller Bakken Bergersen og Wallin Haugen engasjert.

Som saksbehandler er det viktig å være både nøyaktig og punktlig. I tillegg er naturligvis kjennskap til finansmarkedet og Finanstilsynets retningslinjer viktig for medarbeiderne i næringsteamet.

- Det kreves stadig faglig påfyll, og det var vel noe av grunnen til at vi tok videreutdanning. Næringslivet er et krevende område å jobbe med, og på BI har vi fått styrket forståelsen for fagområdet vårt. Vi har tatt del i et kjempebra læringsmiljø, og fått et avbrekk i hverdagen som har gitt oss mye ny kunnskap, forteller jentene som avslutningsvis.

Tilbake til forsiden