Gry Roald

Student


Etter tolv år med salg bestemte Gry Roald seg for et karrierebytte. Parallelt med å ta en Bachelor of Management ved BI har hun tatt utdanning ved idrettshøyskolen.

En Bachelor of Management innen HR, samt utdanning ved idrettshøyskolen ble løsningen for et karrierebytte fra salg og IT til HR.

- Etter å ha jobbet i lang tid med salg i IT ønsket jeg å skifte retning og jobbe med noe nytt. Jeg ønsket å jobbe med HR og hadde behov for å få på plass kompetanse innen fagfeltet. Derfor valgte jeg å ta en Bachelor of Management ved BI, forteller Roald.

Etter å ha gjennomført programmene Human Resource Management, Grunnutdanning i ledelse og flere spesialkurs innen blant annet arbeidsrett og filosofi og etikk i arbeidslivet, avsluttet Gry bachelorgraden med programmet Leadership in Action.

- Jeg har hatt stort utbytte av alle kursene jeg har tatt. Nå gleder jeg meg til å ta kunnskapen i bruk i en fremtidig jobb. I gjennomføringen av en Bachelor of Management, er diskusjon og kompetansedeling mellom studenter med erfaring fra arbeidslivet viktig. Jeg føler at jeg har hatt stor faglig og personlig utvikling gjennom de kursene jeg har tatt ved BI,
sier Roald.
Parallelt med at hun fullfører studiene er hun på jakt etter jobb innen HR. Hun mener utdanningen hun har tatt ved BI, kombinert med studier fra idrettshøyskolen og erfaring gjør at hun har en spisset og samtidig allsidig bakgrunn for å jobbe med personalledelse.
- Jeg gleder meg veldig til å begynne å jobbe med det jeg nå har utdannet meg innen. Bakgrunnen jeg har nå, både fra studier og arbeidslivet, gjør at jeg har en kompetanse jeg føler meg trygg på at det er behov for, avslutter Roald.

Tilbake til forsiden