Eline Schulstock

Eiendomsforvalter hos Brækhus Dege Eiendom


Eline ville i utgangspunktet bli lege, men så ble hun ølbrygger i stedet. Så ble det studier på BI og jobb som eiendomsforvalter til slutt.

Fra brygging til megling
Parallelt med jobb på Oslo Mikrobryggeri startet Eline på BI. I starten var studiene uten mål og mening, men etter hvert siktet hun seg inn på eiendomsmegling. Hun synes faget var spennende, men hun visste at hun aldri ville jobbe som eiendomsmegler. Eline ønsket å jobbe med eiendomsforvaltning og eiendomsutvikling.

Selv om hun savner ølbryggingen litt, angrer hun ikke på at hun tok de valgene hun gjorde. Etter studiene startet hun som eiendomsmegler av dødsbo og forvaltning i Bull & Co Advokatfirma.

– Ølbrygging er interessant, og jeg gikk blant annet på skole i Chicago med sjefen for Guiness. Men det er en ensom jobb, så da jeg startet i Bull var det en skikkelig opptur bare det å få kolleger.

Hektisk hverdag
Da Bull avviklet eiendomsavdelingen ble hele porteføljen flyttet over til Brækhus Dege Eiendom, der hun nå jobber. Her jobber hun med mange forskjellige selskaper, noe i næringseiendom, utleie av leiligheter og næringslokaler, er forretningsfører for sameier, boligaksjeselskap og borettslag. Det handler om daglig oppfølging, vedlikehold, budsjetter, styremøter og regnskap. Hun har styreverv i to selskaper som leier ut næringseiendom, og hun mener det er lærerikt å sitte i styrer og se hvordan de jobber.

Det viktigste hun fikk ut av BI-studiene var den juridiske og regnskapsmessige forståelsen hun er daglig involvert i. Hennes største utfordring i hverdagen, er å få tida som fulltidsansatt og alenemor til to barn til å strekke til. Hun har en hektisk jobb med mye stress og deadliner. Det er spesielt hektisk på våren da alle kvelder går med til sameiermøter og generalforsamlinger. Men hun trives godt i jobben , spesielt på grunn av arbeidsmiljøet, og hun tilfredsstilles av å få til ting.
bq. – Noe så enkelt som å spare penger for kunder, gleder meg. Jeg liker å hjelpe til med å drifte ting bedre.

Tilbake til forsiden