Christian Vammervold Dreyer

Administrerende direktør, Eiendom Norge


Christian Vammervold Dreyer beskriver seg selv som ambisiøs, engasjert og stort sett positiv. Ikke overraskende så går det ut over hverdagen hans og fører til særdeles høy produktivitet: han driver bloggen ”Eiendommelige meninger”, twitrer om eiendom og litt om andre ting, er trebarnspappa, og administrerende direktør i Eiendom Norge.

Fra rettsvitenskap til eiendomsmegling
Christian valgte eiendomsmeglingsstudiet fordi han ønsket et studie som kombinerte salg og juss. Han kom rett fra jusstudiet, der han hadde fullført 1. avdeling, og ville ha en retning som var mer praktisk rettet, og som innebar mer kontakt med mennesker. Da ble eiendomsmegling valget. BI var da et åpenbart alternativ, som eneste ordentlig tilbyder av denne studieretningen.

Christian beskriver BI som en høyskole som er opptatt av kvalitet i studiene sine. Det er dommen fra en student som ikke fikk gleden av å oppleve BI sin sosiale side, da han tok deltidsstudier ved siden av jobb, og ble far i studieperioden. Det gjør han derimot til en god dommer over BIs studieinnhold, og det betyr at han vet ett og annet om å hva som kreves for å holde fokus og disiplin i studietiden. Hans generelle råd til andre som skal velge studier er først og fremst å velge studier man synes er gøy. At du har genuin interesse for studiene er viktig for å holde fokus i studiesituasjonen. Deretter, ute i arbeidslivet, mener han man bør være mindre opptatt av økonomi og lønninger. Christian tror genuin interesse ofte er grunnlaget for de flinkeste arbeidstagerne.

- Når man skal gjøre noe hver dag, kanskje resten av ditt liv, så bør det være noe som motiverer deg til å stå opp om morgenen. Det er også ofte da man lykkes, genuin interesse er ofte grunnlaget for de flinkeste arbeidstagerne.

Første arbeidserfaring
Han fikk sin første jobb ved å snakke med foreleserne på BI. Han spurte de ut om ulike arbeidsgivere, og fikk da nok informasjon til å danne seg et inntrykk av hvilke arbeidsgivere som passet for han. Deretter kontaktet han disse ulike arbeidsgiverne direkte, uten at de nødvendigvis søkte ansatte. En av disse ansatte han, og vips var eiendomsmeglerkarrieren i gang. Siden har han jobbet målbevisst fra jobben som eiendomsmegler til å komme seg inn i det bransjepolitiske, da det er noe som motiverer han sterkt.

I dag er han administrerende direktør i Eiendom Norge. Her legger han til rette for alle eiendomsmeglerforetak i Norge, enten med gode tjenester som f.eks. kursing, mediehåndtering eller politisk arbeid. Når han i tillegg er trebarnspappa, blogger, tvitrer, fotballfan og alle andre ting som moderne arbeidshester er nå for tiden, så kan det være viktig for noen og enhver å hente motivasjon og inspirasjon ett sted. Christian forteller at han inspireres av flinke mennesker. Det være seg mennesker som gjennom sin fremtoning eller utstråling oppnår mål og resultater. Eller mennesker som gjennom kloke og/eller overraskende handlinger skaper innovasjon og nye muligheter.

Tilbake til forsiden