Christian Lunow

Daglig leder i Klinikk for Alle


Christian Lunow gikk fra økonomi på BI i 2003, til en master fra Anglo-European College of Chiropractic i 2009. På den måten fikk han realisert drømmen om å starte opp sin egen helseklinikk

Lunow beskriver seg selv som en utadvendt og glad person som tror på seg selv, samtidig som han prøver å se humoren i de små detaljene. På en vanlig arbeidsdag, knekker han sin første pasient klokken 07.00.

- Da er det viktig at kaffen er klar, sier han. Ellers består jobben min av to deler. Den ene handler om å yte bedre i hverdagen gjennom å behandle blant annet smertetilstander som kiropraktor. Den andre handler om å inspirere medarbeiderne mine til å yte maksimalt hver dag. Ønsker man å jobbe med dette, må man ha et genuint ønske om å jobbe med å få mennesker til å yte bedre.

Med hjelp fra sin økonomiske utdannelse, håndterer han jobben som daglig leder bedre. Han mener samtidig at det som må til hos en gründer, er en god idé og ambisjoner.

- Ett råd til vordende gründere er å ha tro på seg selv. Alt er mulig med en god idé og deg selv som innsatsfaktor. Når det kommer til utdanning, er ingenting bortkastet. Man lærer noe overalt!

Hvordan ser yrket ditt ut om 15 år?

- Det er vanskelig å si. Det gjøres mye medisinsk forskning som hele tiden fører til at hverdagen min endrer seg. Jeg har et ønske om å starte opp flere klinikker: det å skape arbeidsplasser er utrolig spennende og givende.

Tilbake til forsiden