Anne-Lise Johnsen

Membership Marketing Executive - Youth i Arsenal FC


Med en Bachelor i markedsføringsledelse fra BI og en Master fra England landet Anne-Lise drømmejobben. Siden hun var liten har hun vært interessert i fotball og i dag jobber hun med markedsføring i fotballklubben Arsenal FC.

Anne-Lise har alltid vært interessert i fotball og drømmen har vært å jobbe for en sportsklubb.

- Jeg hadde hørt om Arsenal og hvor flinke de var i arbeidet med markedsføring. Det gjorde det spesielt interessant for meg som både er markedsfører og fotballentusiast, forteller hun.

Arbeid mot barn og unge

Da hun for første gang satt i resepsjonen på Emirates Stadium før jobbintervjuet, ble hun overveldet over hvor stort alt var. Hun klarte likevel å overbevise. Hun fikk jobben! Arbeidsoppgavene er blant annet arrangementer og konkurranser for barn og unge.

- I jobben min så har jeg ansvar for Arsenals initiativer mot unge fans. Det kan være alt fra konkurranser til camping på gressmatten. Her får jeg lov til å tenke utenfor boksen, det er ikke alle steder man kan det.

Klarte det umulige

Anne-Lise ble flere ganger fortalt at det er umulig å komme seg gjennom nåløyet, å få jobb i en av verdens mest populære bransjer – sport. I dag sitter hun igjen med følelsen av at hun klarte det umulige.

- For å hevde seg som en markedsfører i sportsbransjen må man ha driv og ambisjoner. Jeg tror en av grunnene til at jeg ble ansatt i Arsenal var at jeg var god på digitale trender blant unge, forklarer Anne-Lise.

Min tid på BI var veldig nyttig! Spesielt presentasjoner på skolen fra anerkjente personer i næringslivet.

Se film med Anne-Lise øverst!

Tilbake til forsiden