Ane Nysveen Hellum

Senior HR konsulent, KPMG


Ane Nysveen Hellum har en Mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi fra Handelshøyskolen BI. Hun jobber i dag som Senior HR konsulent i KPMG.

Høy arbeidskapasitet
I løpet av studietiden opparbeidet Ane seg relevant arbeidserfaring ved siden av studiene, både via deltidsjobber og frivillige engasjement. Hun jobbet deltid ved BIs PR-team, innenfor bemanning, og var engasjert gjennom Redd Barna. Med en høy arbeidskapasitet fikk hun vist fremtidige arbeidsgivere at hun kunne levere gode resultater på studiene samtidig som hun leverte i en eller flere deltidsjobber parallelt. Samtidig gav dette henne unike muligheter til å bygge nettverk via andre kanaler enn studiene.

Hvorfor BI
Ane valgte BI på grunn av skolens anerkjennelse i næringslivet, skolens akademiske perspektiv og praktiske tilnærming til undervisning. For henne var det også en absolutt fordel at studiene ble gjennomført på engelsk i sin helhet. Det gjorde det enkelt for henne å flytte deler av masterstudiet utenlands. Ane tok en spesialisering i sosial- og atferdspsykologi ved Tilburg University i Nederland.

– Gjennom BI kan man svært enkelt benytte muligheten for å ta deler av studiet i utlandet, hvilket var viktig for meg.

Arbeid
Ane jobber som Senior HR konsulent i KPMG.
- KPMG er et av de fire store revisjons- og rådgivningsselskapene i verden, og tilbyr tjenester innenfor revisjon, rådgivning, regnskaps- og lønnstjenester, skatt, avgift og forretningsjus. KPMG har kontorer i mer enn 150 land over hele verden, med til sammen over 150 000 medarbeidere innenfor en rekke fagfelt. I Norge er vi rundt 1 000 medarbeidere fordelt på 25 kontorer over hele landet.

I HR- avdelingen jobber hun på teamet for Learning & Development. Dette innebærer at hun jobber med kompetanseutvikling, ulike læringsplattformer og arbeidsmiljø. Samtidig jobber hun med HMS og er prosjektleder for samfunnsansvar i KPMG. Hverdagen består derfor av mange varierte oppgaver og spennende utfordringer i KPMGs HR avdeling.

Tilbake til forsiden